ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Säsongen ljus!!!


Äntligen är de klara! Vinterns doftljus från Moreno. Det är faktiskt HELT otroligt. Jag har alltid drömt om ett mer säsongsbetonat ljus, nåt man tänder när hösten blir till vinter. Nåt som sveper in allt i en varm och gemytlig känsla. Dessa bilder togs i det lilla labbet i södra Frankrike i veckan, när de hällde upp ljusen för hand. Äntligen är väntan över och de anländer till vårt lager i väldigt limiterad utgåva lagom tills första december. Förbeställ ett genast! 


Doftnoterna är nejlika, granbarr, gräs, kanel, vanilj och smörkola. Den är rund och varm, men ändå pigg och frisk.

Och Lake Tahoe är en av Kaliforniens vackraste platser. Med sina snötäckta berg och turkosa vatten.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00