ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ny färg i köket!

En av nackdelarna med att ha ett mörkt kök är att varje repa syns, skavda lådkanter liksom lyser och det har irriterat mig. Mycket. Dessutom var jag trött på Hague Blue, som färgen från Farrow & Ball heter. Nu gick vi ett snäpp mörkare, till Off Black från samma märke. Men nu när jag ser det i sin helhet, inte bara ett prov, så hade vi kunnat måla det helt svart. Denna har fortfarande en blå underton. Men jag är nöjd! Njuter av att laga mat här utan att irritera mig på märken och avskavda kanter.

vi pratade också om att polera upp marmorn i köket, ta bort alla märken från vatten, såser och vem vet vad, men det stör mig däremot inte. Det är nåt trevligt med patina på marmorn.


Den där tavlan som hänger vid matbordet köpte jag först till sommarhuset, men det fanns inget bra ställe för den. Men här!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00