ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag, idag!

När katten själv får välja, då blir det svart/blått/grått/vitt. Och oversize! Världens härligaste och mjukaste tröja från Toteme. Oversize, mörkblå skjorta från samma märke. Och byxorna, de jag använder mest och helst just nu, är ett par år gamla By Marlene Birger.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00