ANNONS
PersonuppgifterCookies

En kväll på Chateau

Det var på Chateau Lindsay Lohan en gång i tiden bodde – inte bara över natten, utan i flera månader – och checkade ut utan att betala notan. På den tiden hennes och Paris och Britneys kafferaster var värda helsidor i skvallerpressen var det såklart hett stoff att rapportera om. Men det är många kändisar som bott här genom åren. Alltså i långa perioder. Vilket jag tänker måste vara lite deppigt, hur häftigt och fint Chateau Marmont än må vara. Något som också gestaltas i den ganska dåliga filmen Somewhere när Stephen Dorff bor på hotellet och avmätt bevittnar allt bisarrt festande. Och igår kväll , just som jag serverades min dirty martini i baren, klev just Dorff in och satte sig. Det var meta!

Det blir ALLTID en toaselfie här.

Cirpa, Karin och Malin.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00