ANNONS
PersonuppgifterCookies

Jag, idag!


Det har varit ovanligt vintrigt denna vinter. Otroliga mängder regn och kallt som tusan. I veckan varnade de för minusgrader under natten till och med. Jag är såklart överlycklig, älskar säsonger och anledningar till att ta på mig varma, stora tröjor. Känner mig aldrig så trygg och tillfreds som i en riktigt mjuk stor tröja. Denna kommer från Toteme, precis som jackan och byxorna.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00