ANNONS
PersonuppgifterCookies

Skira klänningar och släp på Oscars

Det roligaste med årets Oscars var tveklöst röda mattan. Galan bestod mest av självklara vinster, säkra skämt. Men det är ändå väldigt kul att titta på galan, speciellt i den här stan. Som den stressade expediten i matbutiken utbrast när jag handlade snacks i söndags: ”Detta är lika stort som Superbowl!” Som är USA:s absolut största TV-händelse.

Hursomhelst var det massor av fantastiska kläder på galan – och på efterfesterna. Ljust, vitt, transparent och glittrigt! Här är några av mina favoriter:

Allison Williams hade på sig en otrolig klänning med böljande cape. Från Giambattista Valli.

Alltid bäst på röda mattan är Michelle Williams. Minns ni den orange klänningen hon hade ett år, matchad med röda läppar? Gah! I år hade hon på sig en vit klänning från Chanel.

Michelle Yeuh i vit klänning från Dior.

Denna kreation är egentligen ingen favorit , men hon är bara så cool. Florence Pugh i Valentino.

Rihanna var cool och classy på samma gång i Alaia.

Rooney Mara gjorde entré i tylldröm från Alexander McQueen.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@jennieham
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00