ANNONS
PersonuppgifterCookies

Marsfavoriter!

 1. Jag älskar filtar i olika färger och texturer. De ändrar hela känslan i ett rum. Och det är ett enkelt sätt att uppdatera inredningen och kanske våga sig på en ny färgtrend. Och gärna två olika filtar tillsammans! Denna hittar ni HÄR.
 2. ÄLSKAR ! Tar plats med fluff och färg. Finns i massor av olika utföranden.
 3. Doftljus. Nu till våren tänder jag gärna själv Santa Barbara. Om ni undrar!
 4. Är ett sånt fan av Hanna Hansdotter och hennes otroliga glaskonst. I vår gör hon ett samarbete med Kosta Boda som ni hittar HÄR.
 5. Torra händer hör vinter och tyvärr också vår till. Visst är det tillfredställande att smörja in händerna med en lyxig kräm? Som lämnar händerna återfuktade och väldoftande. 
 6. Jag är galen i glas! Speciellt vinglas. De är liksom garnityren på dukningen. Dessa finns HÄR.
  .
 7. Älskar vaser. Denna kommer från Hein Studio.
 8. På tal om både vaser och vinglas: La Soufflerie är ett helt underbart litet franskt märke som gör rustika, vackra kreationer av återvunnet glas. Skulle inte kalla mig besatt, men jag finner mig själv på deras hemsida säkert en gång i veckan. Vill så gärna ha deras vinglas, men behöver ju inte…
 9. Är detta vad man kallar en Statement piece? Kan se den i hörnet vid min bokhylla.
 10. Klassisker.
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00