ANNONS
PersonuppgifterCookies

Helgens fotodump!


Avslutade veckan med ett pass på gymmet. Johanna sa det i podden, att det är som att gå på spa, att få en timma alldeles allena på gymmet och det är hundra procent true.

Jag vill att smink ska vara snabbt och enkelt att applicera. Såsom denna kajal från Victoria Beckham. Krämig och glittrig och lätt att sudda.


I torsdags åt hela familjen middag på Speranza, en mysig italienare bara ett par minuter ifrån oss. Pasta, mozzarella, musslor och panerade stekar. Inget nyskapande, men alltid gott!

Och i fredags firade vi min vän Sonja och hennes son Nicson. Båda fyllde år och både vuxna och barn hade kul.

Sonja, Nicholas och Woo.


Och så trolleri! För kul, alltså. Speciellt när alla är lite i gasen. Höjdpunkten var kanske när alla skulle multiplicera nummer och födelsedagar på sina telefoner och det i slutänden kom fram till exakt samma siffror på en dollarsedel i Woos ficka. Klurar fortfarande på exakt hur han gjorde det.

Sovmorgnar.

Lite mer blomstershopping till trädgården. Vad fint det kommer bli när det väl slutar regna!


Och så parken idag med tjejerna – trots regn. Alla behövde rastas, inklusive Roffe. Och nu är vi redo för ny vecka!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@jennieham
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00