ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag, idag!

Fem eller sex dagar i veckan tränar jag nånting. Antingen gymmet, hajk eller en joggingtur. Mår så bra av det! Det låter kanske mycket, men ribban är låg. Det måste inte vara ett monsterpass, bara nånting som får upp pulsen en aning. Mycket styrka, mycket rygg.


Set från Stronger. Älskar denna topp, har den också i gul.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00