ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Helgens fotodump!


Det är egentligen perfekt väder just nu; sval och frisk luft, soligt ibland. Ännu en regnstorm drar in imorgon och avrundar mars – och förhoppningsvis vintern! – med en sista skur. Jag fyller år i veckan och tänker att min present i år ska bli ett par nätter i Palm Springs senare i april. Och då får det absolut inte regna!

I lördags morse unnade jag mig ett pass på gymmet. Det kändes viktigt eftersom jag skulle – på tal om att jag fyller år – ut med ett gäng tjejkompisar på kvällen och förstod att söndagen skulle behöva tillbringas horisontellt med en pizza på magen.

LA i skymning blir aldrig uttjatat.

Ett sånt gäng!! Och jag hade så kul. Pratade för mycket, drack alldeles för mycket vin och ville ALDRIG gå hem. (Men sen gjorde jag det ändå.)


Izabella och Sonja. Ni lyssnar väl för övrigt på min intervju med Izabella? Hon säger så mycket klokt och intressant och kul. Intimt och generöst. Missa inte!


Cirpa och Malin. Roligaste kvällen på länge!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00