ANNONS
PersonuppgifterCookies

Dagens kontor!

/


Sen torsdagseftermiddag och jag sitter och jobbar medan Zev lagar middag. När alla stora måsten – eller nästan alla – är undanjobbade och man bara har finlir kvar, då kan man unna sig ett litet glas vin. Det är full fart framåt med Moreno och i höst landar våra produkter i flera nya butiker runt om i USA. SÅ KUL!

Dagens kontor.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00