ANNONS
PersonuppgifterCookies

STOCKHOLM FASHION WEEK

/

Jag är otrolig stolt och hedrad över att ha varit en del av denna fantastiska show, Louise Xin Couture under Stockholm Fasion Week. Louise Xin, prisbelönt modedesigner och skaparen av Louise Xin Couture är det första couture-varumärket i Skandinavien som inte säljer sin design. I stället får kunderna hyra. Hennes show uppmärksammar mänskliga rättigheter och modernt slaveri.

”The fashionweek is over but the suffering of those millions of innocent uyghur forced labour, child labour and slavery victims are not.

This is not just a #fashionshow, this is a global movement, this is a turning page. The way we do #fashion, the way we do business have to change.” – @louisexincouture

Photo: Emma Grann

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00