ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

BUDGETLISTAN-RENGÖRING!

/

Mina favorit budgetprodukter!

Cerave Hydrating Cleanser, fuktgivande rengöring för ansikte och kropp som passar normal till torr hud.

La Roch-Posay Lipikar Syndet, återfuktande rengöring anpassad för känslig, mycket torr och irriterad hud med tendens till atopi. För ansikte och kropp som hela familjen kan använda. Från 3 månaders ålder till vuxen.

CeraVe SA Smootthing Cleanser: rengöring med BHA syra, hyaluronsyra och ceramider. För fet hy, aknebenägen hy eller knottrig hud.  Både för ansikte och kropp. Rekommenderar inte att användas dagligen på ansiktet på grund av det är uttorkande och kan irritera huden. På kroppen går det att användas dagligen. Löddra upp, applicera och låt den verka på en stund och skölj sedan av. Viktigt med återfuktande kräm.

CeraVe Blemish Control Cleanser: innehåller tre essentiella ceramider, salicylsyra (BHA) och niacinamid. Passar hud med benägenhet för akne, även för känslig hud. Utan parfym.

La Roch-Posay Effaclar H Iso Biome: Passar för den som står på akneläkemedel och eller har mycket torr hud. Finns även en tillhörande kräm. Använder själv den här serien när jag står på Tretinoin eller retinol.

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel: passar fet/bland hy

SkinCeuticals Blemish & Age Cleanser : passar aknebenägen hud, fet/kombinerad hud. En favorit sedan flera år!

La Roch-Posay Toleriane Dermo-Cleanser : passar alla hudtyper och framför allt till dig med känslig hud.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00