ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

BUDGETLISTAN-ANSIKTKRÄM

/

Mina favorit budgetprodukter! Produkterna är utvecklade av dermatologer. Samtliga produkter innehåller varken parfym eller alkohol.

CeraVe Moisturising Lotion– lätt återfuktande ansiktskräm som innehåller tre essentiella ceramider, niacinamid och hyaluronsyra för att bygga upp och stärka hudbarriären.

CeraVe Daily Moisturising Cream– fuktgivande kräm som passar torr till mycket torr hud som också innehåller tre essentiella ceramider och hyaluronsyra.

La Roche-Posay Cicaplast –  krämernas kräm som kostar under hundralappen. Lugnande, stärkande och skyddande SOS-balm som funkar på allt och som hela familjen kan använda. Funkar på skrapsår,  spruckna läppar, torra hudpartier, solbränna, ärr, irriterad hud eller om man har använt för mycket syror.

La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome Creme – Lugnande och återfuktande kräm för fet eller aknebenägen hud, där huden har försvagats på grund av uttorkande behandling exempelvis av akneläkemedel. Innehåller bl.a. barriär stärkande ingredienser som niacinamide, panthenol och glycerin.

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo -för de mest känsliga hudtyperna och hos hud med tendens till allergi.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive Riche– fuktgivande och lugnande ansiktskräm som innehåller niacinamid, glycerin och ceramider vilket gör att den passar känslig hud. Täpper inte till porerna och parfymfri.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00