ANNONS
PersonuppgifterCookies

Veckans stiltips med smycken i fokus!

/

Damernas Värld

,

DIY

,

Remake

,

Second hand fyndat

,

Sommar

,

Styling

,

Vad jag har på mig

,

Veckans stiltips

,

Smycken och accessoarer sätter många gånger tonen och attityden på din look och sommarmånader ger oss möjligheten att verkligen sätta smycken vi bär i fokus när vi bär mindre lager kläder till vardags och till fest.

Här kommer tre tips som du kan ha i åtanke när du stylar med smycken (mitt stiltips Reel kan du se här):

1. Matcha stort med stort – siluetter som tar för sig trivs ofta bäst med stora smycken. Styla med stora broscher, maxade örhängen, eller maxa med en smyckeskategori som armband i flera rader och skapa balansen i din oversize look. 

Pärlor är tillbaka på modekartan! Allt från ett klassiskt pärlhalsband till pärlörhängen i olika tolkningar och former är därför aktuella. Ett tips är att kolla second hand. Mina örhängen kommer från ”Antikt gammalt och nytt” i Stockholm. Oversize kavaj COS från i vintras.

© monika kichau

Armcandy från vänster till höger: armband i stål Bud to Rose, armband i mässing COS, Armband från piercingkollektionen BACK alla smycken inkl. brosch är från tidigare säsonger.

2.Våga smycken med färg. Förutom det mest uppenbara att färgerna i smycken kan förstärka och framhäva färgerna på dina plagg så ger också färgstarka smycken en känsla av lekfullhet och kreativitet. 

Halsband av pärlor och textilier köpt second hand, pärlhalsband med delfin förra årets semesterpyssel. Nätkasse Monki från 2 år sedan. ring COS.

© monika kichau

Kavaj H&M och skor Zara samtliga tidigare säsonger.

© monika kichau

3.Minimalistisk stil framhäver dina accessoarer. Vad mer får dina smycken att träda fram ännu mer än stilmässigt cleana klädval?Låt dina statement smycken tala sitt tydligaste språk genom att bli inramade av plaggen på det mest enklaste men också tydligaste sättet. 

Halsband som egentligen inte är ett halsband utan ett äkta stycke 80-tals stretchskärp som jag trixat om till halsband. Armbandet är från COS. Kavajen är killens och sandaletter Blankens finns här

© monika kichau

Nu undrar ni säkert var min otroliga maxiklänning som jag bär genom hela detta inlägg? Den är från svenska märket Residus och finns här. Jag bär XL. Tror inte att ni behöver fråga mig om jag känner mig snygg i denna klänning pga denna skrytiga ryggbild. Klänning är av trikåtyg som är av hållbar viskosmix.

© monika kichau

För fler tips om smyckesstil och styling så tycker jag att du ska läsa min 7 tips i senaste numret av Damernas Värld som finns ute nu i modemagasinställen och i appen Arcy. 

Hej så länge!

XMK

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00