ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Look of the Day

/

Häromdagen åt jag lunch med min kompis Sofi som dessutom är designern bakom den här underbara kavajen. Så, det fick såklart firas med att bära den dagen till ära.

Kavaj / Tröja / Jeans/ Boots/ väska / Glasögon

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@sannafischernordstrom
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00