ANNONS
PersonuppgifterCookies

Julbord på Fjäderholmarna

/

Nu börjar det, myset inför jul. Det som gör att vi tar oss igenom mörka November är ju att vi får börja förbereda inför jul. Tända ljus, elda i brasan, baka och pynta. Jag är redo. Dessutom har jag bokat årets julbord.

I år ska vi testa det nya Viltjulbordet på mysiga Fjäderholmarna tillsammans med vänner.

Gastronomi professorn Gert Klötzke sägs ha jobbat i två år på att ta fram detta julbord med rätt smaker, rätter och råvaror som ska detta till en helt ny julbordsupplevelse. Jag är pepp.

Vi ska dessutom inleda vårt julbord med en Romprovning av bland annat löjrom och sikrom från Älvdalen. Det är kanske det jag ser mest fram emot.

Så laddad för uppladdningen inför jul. Mycket nöjd med att det här viltjulbordet på Fjäderholmarn Magasinet är startskottet.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00