ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Vårnytt

/

väska / randig tröja / formstickad vit tröja / halsband/ svarta ankellånga jeans /läppglans / The Treat – A multi tasker  / Clutch bag i sammet ( tar slut snabbt så snabba ryck) / primer från YSL ( denna är ljuvlig) / Kort jacka i ullmix/ sneakers / Blå jeans / hårklämma / keps/

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00