ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Bas – I garderoben och badrummet

/

Bra bas bygger garderoben. För mig är det svart och vitt. Jag adderar gärna lite denim och någon jordnära ton. Mer om det i nästa inlägg. Här blev det svart / vitt.

Kavaj / Off shoulder top / Ribbstickad tröja / Boxig svart t-shirt / Vit skjorta / Primer ( denna är helt fantastisk) / Ring / Sneakers / solglasögon/ T shirt i alpacka / Kofta/ Vita Denim/ Mascara ( min absoluta favorit) /

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@sannafischernordstrom
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00