ANNONS
PersonuppgifterCookies

SOFT WHITE UNDERBELLY

/

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Jag tittar mycket på Youtube serien ”Soft White Underbelly”. Slutar aldrig fascineras över människans ondska. Framför allt mot barn. Nästan 70 % av de som medverkar har varit utsatta för incest, alltså svikna totalt av de som ska skydda och värna dem som barn. Och de hittar alla möjliga sätt för att döva den smärtan.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00