ANNONS
PersonuppgifterCookies

VAD GÖRA I DAKAR?

/

MICAEL ENGSTROM

Tack för att ni delar med er kring jul, en stigmatiserad tid för många, framför allt för de som sitter ensamma och ett speciellt tack till dig Anki som delade tankar kring din jul som bär på jobbiga minnen. Tack.

Zebran på bilden, den tog jag när jag var på safari i Ngorogoro Tanzania. Funderar mycket på vad vi ska göra i Dakar, om det finns safari, bra och trygga marknader, restauranger och dylikt. För mig med GAD syndrom blir jag helt svettig och iscensätter i detalj allt elände som kan hända på denna resa förstås,. Men måste göra den, så är det bara. Har du tips på saker att se och uppleva i Dakar så berätta gärna.

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00