ANNONS
PersonuppgifterCookies

ÄNNU EN KVÄLL MED DESSA

/

Vi verkar inte få nog av varandra. Tre dagar med dessa. Tors, fre och lördag. I går mötte jag upp Niklas, Frasse, Tomas, Katten och Jennie på PA och sedan vidare till Astoria där Sofie gled in. Inte så superstark idag  men har varit hemma hos Threst för att prata lite kring julen. Fyra av de fantastiska äppleträden är brutna i två delar av den tunga snön! Så otroligt sorgligt.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00