ANNONS
PersonuppgifterCookies

MISSION COMPLETED-GULDBAGGEN

/

Wow! Tusen tack för ni tog er tid att svara på min fråga var ni följer mig, så fint gensvar. Vill bara få ett hum så man inte dubbelpostar för mycket men svårt att undvika, Jag har bara ett liv.

Under hösten har jag har ett uppdrag för Svenska Filminstitutet, för Guldbaggen. Att spela in korta klipp med våra kända skådisar. Det har tagit lite tid. Först nå dem via agenter eller Facebook/Instagram. Några har jag haft numret till.

Sedan hitta en tid för att ses för att spela in klippet. Lite pussel men ikväll är det Guldbaggen och jag tyckte det blev bra. Vad tycker ni?

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00