ANNONS
PersonuppgifterCookies

MENFA OCH RÄNTEFÖRHANDLING

/

Menfa har ju varit så snäll och vattnat mina blommor och julgran när jag var i Dakar. Vi bor nära varandra, en station med T-banan. Idag bjöd jag på middag på en restaurang i MOOD Gallerian. Mysigt. Älskar att hänga med Menfa, alltid enkelt och lätt.

Har också ringt min bank för att förhandla ränta. Herregud så dålig jag är på sådant. Urdålig, fattar ingenting och är helt transparent med det, jag är bra på annat och i mitt forna, traditionella äktenskap var det Threst som skötte allt sådant.

Minns när vi var på banken och pratade räntor innan vi fick Lennox, hur hårt Threst förhandlade, jag höll på att skämmas ihjäl, men bra blev det. Nu måste jag göra detta själv. Men fick en dålig deal. 3,35  rörligt på tre månader. 

Byta bank och lägga bolånet  hos någon annan är annars en idé. Alla dessa beslut. Blä. Skitjobbigt.

17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00