ANNONS
PersonuppgifterCookies

EN TOSSDAG I MARS

/

Dagen i bilder. Började 11:15 med att podda i Vasastan. Varje torsdag samma tid.

Sedan vidare till designern Peter Englund. Jag ska gå en modevisning för honom och dags att prova plagget han valt. Var lite stressad över att det skulle vara något crazy med massa färg men en elegant, spetsprydd klänning, jättefin.

Vidare för att hämta upp lagade jeans och sedan träffa Sofie på ett glas på Tures. Från början var det bara vi två som skulle ses men både Tomas och Thomas samt Marie kom. Delar av Balkonggänget. De ska alla ses hemma hos Thomas på middag i morgon men jag ska på restaurang Italiano med mitt poddgäng.

Köpte favorigodiset på vägen hem. I morgon 13 har jag tid hos Bobby så får Tilda sätta om mitt löshår, färga det grå i tinningarna och färga.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00