ANNONS
PersonuppgifterCookies

FRÅGA FÅR ETT SVAR

/

Hua så kallt, hade fel jacka idag när jag var hos Bobby. Någon frågade om min väska och den är köpt utomlands och är inte en Loewe, dessvärre.

På väg till stan på middag med mitt poddgäng. I morgon kommer mamma hit och vi ska bo på Grand och gå på teater. Mysigt.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00