ANNONS
PersonuppgifterCookies

JUST DET-KOLEN

/

Just det, vill återkoppla på detta med min KOL när jag var på Huddinge. Ja, de på astma och allergiavdelningen (det var jag dit jag var kallad) de var ju det inte så säkra på att jag har KOL som min vårdcentral diagnostiserat mig med. Det är ju tråkigt om det nu inte är KOL, oroade ju ihjäl mig under pandemin då jag var i riskgrupp, träffade inte en människa på månader typ. Ja, ja. Det är tydligen ingen cancer man ser i lungor och då är jag egentligen inte så brydd, låter kanske nonchalant men det finns grader i helvetet med.

Nu ska jag mysa med mamma.

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00