ANNONS
PersonuppgifterCookies

”PARASITEN”

/

Sofie Sarenbrandt släppte boken ”Parasiten” och eventet hölls på Historiska museet i regi av Micael Bindefeld. Jag släpade med mig Soffan som inte var nödbedd och barnfri.

Ett glas bubbel och lite plockmat, ock så träffade jag flera personer jag kände sedan tidigare. Otroligt vacker miljö, har aldrig  varit där faktisk.

Vi stannade någon timme drygt och gick sedan vidare till nybyggda Strandbryggan och tog varsin Cafe latte. Satt där och pratade en stund och tog en promenad längst Strandvägen till T-bana Östermalmstorg.

Här kanske man kan ha sin 60-årsfest, fast inomhus i december.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00