ANNONS
PersonuppgifterCookies

VECKAN I BILDER

/

Det har varit en sinnesjukt hektisk vecka. Femårsjubileum på Glashuset, premiär på nya TV-serien ”The Swarm” med båtresa, visning av film och buffé med Faiza,

Inspelning hemma hos make-up artisten och PR-konsulten William för hans digitala serie ”Meet my heroes” i morse klockan 9 sedan tre-rätters middag på Hallwyska med Eucerin, pressdag hos Mildh press och styrelsemöte med Porrfri Barndom.

I morgon fredag, möte med Daniel på Expressen där min blogg ligger och sedan vidare till Berghs, där vännen Li har pluggat kommunikation.

Sedan är det Mors Dag på söndag och som alltid vill jag slå ett slag för att köpa en förlossningsplats till en kvinna i Kongo via Läkarmissionen, du hinner.

I inlägget ser du blandade bilder från min vecka.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00