ANNONS
PersonuppgifterCookies

”MEET MY HEROES”

/

Så himla kul koncept som William Värnild har kört igång med. William är en superduktig make up-artist men driver också egna hud och sminkvarumärkret I Will Make up samt PR-byrån PRTOGO .

Hur hinner människan? Han är också nygift med sitt livs kärlek och bor i en fantastisk lägenhet i Vasastan med de vackraste spegeldörrar jag sett. Kort sagt en underbar människa, rolig, snygg och varm.

Nåja. Han bjuder in kvinnor som han inspireras av till en intervju, ”Meet my heroes”  hemma i hans lägenhet och i torsdags var det min tur. Hade kunnat stanna en evighet och pratat om väggfärger och mattval men hastade vidare efter någon timme.

Jag hittade dessa två lägenheter, vad tycker ni? Den ena ligger i Nybodaringen, har ingen relation dit alls, men åtta minuter till city från T bana Midsommarkransen. Älskade uteplatsen, och  gräsmattan, sedan får man slå ut väggen till det lilla minirummet och göra ett större vardagsrum.

Den andra lägenheten ligger här i Enskede, i ett hus där man byggt fem lägenheter. Egen uteplats ute i trädgården och här får man slå ut köksbänken, den mot köket för att öppna upp. Sedan gör man om de två rummen på övervåning till ett rum, vardagsrum. Är lite tveksam till att bo i källare dock, man vill ju inte ha en mörk källarkänsla. Men här ser det ljust ut.

18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00