ANNONS
PersonuppgifterCookies

GALA I GÖTEBORG

/

Jag tog tåget till Göteborg i torsdags på uppdrag av Damernas Värld för att bevaka The Perfect World Foundation som varje år delar ut pris till en person som engagerar sig i djur och naturlivet i världen.

Bodde på Radisson, bara någon minut från tågstationen och hade fått en sådan fin juniorsvit.

Det första jag gjorde var att ta ett bad vid 15! Älskar badkar.  Klockan 17.30 hade jag en intervjutid med Charlotte Perrelli i foajén och mötte även upp dem lokala fotografen Henrik.

Härliga Charlotte bjussade på hela 20 minuter istället för 10 som var sagt och på den röda mattan på Börsen var både Fergie, som jag pratade med och Kristin Daves som spelade Charlotte i ”Sex and the City” samt Victoria Silvstedt bland fler.

Jag fick även en inbjudan till galan som leddes av Martin Stenmarck, trerätters vegansk och  tal från både Mattias Klum och Isabella Löwengrip.

Tåget tillbaka gick 06.30 och ingen frukost hann jag äta. Men det var en superlyckad tillställning och hoppas Damernas var nöjda med min insats. Lördagen tillbringas i soffan med godis och film.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00