ANNONS
PersonuppgifterCookies

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Forma Vita

FÖRSTA BEHANDLINGEN MED VENUS VIVA

/

Senaste gången jag besökte Dr. Calle på Forma Vita diskuterade vi möjligheterna med Venus Viva. Jag har börjat märka av  rynkor och linjer på min hals och dekolletage, och eftersom jag har många plagg, inklusive klänningar och toppar med urringning, ville jag hitta en lösning istället för att undvika att använda dem (även om en alternativ strategi är att bara bära plaggen och strunta i hur man ser ut i dem). Min lösning blev Venus Viva.

I motsats till många andra hudförnyande behandlingar, som inte är säkra för mörkare hudtoner, är Venus Viva™ MD hudåterställning en säker alternativ för människor i alla etniciteter, inklusive de med mörkare hy – med andra ord, den perfekta lösningen för mig. 

Forma Vitas egna Nanne, en erfaren och auktoriserad hudvårdsterapeut, förklarade ingående hur Venus Viva-behandlingen fungerar och vad jag kunde förvänta mig.

Behandlingens grundprincip är att utnyttja mikrolancetter och radiofrekvens (RF) för att värma upp de djupare hudlagren och skapa små, kontrollerade skador.Denna mikroskada uppstår tack vare radiofrekvensvågor som aktivt stimulerar kroppens naturliga reparationsmekanismer.

Detta i sin tur sätter igång fibroblaster, vilka börjar producera ett robustare kollagenstödnätverk och främjar nybildningen av hudceller.

Jag fick Emblakräm applicerad och lät den verka en stund innan vi fortsatte behandlingen. Jag planerar att genomgå en andra session och kommer att dela det slutgiltiga resultatet efter det. Ska bli riktigt spännande att visa er sen! Kanske har någon av mina läsare redan hunnit testa det här, vad tyckte ni? 

Läs mer om behandlingen här

Nedan listar jag mina fördelar med Venus Viva-behandlingen: 

  • En av de mest framträdande fördelarna med Venus Viva-behandlingen är behandlingens säkerhet för alla hudtoner och etniciteter, inklusive mörkare hudtyper. Detta är ofta en utmaning för mig som har lite mörkare hudton och vill testa vissa hudförnyande behandlingar, men Venus Viva™ MD hudåterställning är utformad för att vara inkluderande och säker för en bred målgrupp, den mångfalden i skönhetsbranschen tycker jag om! 
  • Venus Viva skapar kontrollerade skador i huden och resultatet är en ökad produktion av kollagen, vilket leder till en fastare, mer elastisk hud och minskning av fina linjer och rynkor. 
  • En mångsidig behandling som kan gå på flera olika hudproblem: ärr, ojämn hudton och textur, acneärr, ytliga blodkärl och pigmentering. Behandlingen kan hjälpa till att jämna ut huden och det är ju gärna något jag investerar i, att jobba med hudens kvalitet. 
  • En annan fördel med Venus Viva är den minimala återhämtningstiden. Eftersom behandlingen är minimalt invasiv kan man i de flesta fall återgå till sina dagliga aktiviteter nästan omedelbart efter behandlingen. Visst, man kan uppleva mild rodnad och svullnad, men dessa biverkningar försvinner snabbt och fördelarna överväger nackdelarna, ändå kan jag tycka. 

Sammanfattningsvis vill jag uppmana er att alltid överväga noggrant var ni väljer att genomföra era behandlingar, oavsett om det handlar om hårvård, hudvård eller någon annan kosmetisk behandling. Var inte rädda att ställa frågor, sätta höga krav och, när så behövs, våga avstå om en konsultation inte känns helt rätt för er.

Jag känner en stor tacksamhet över att ha hittat hem hos Forma Vita, en etablerad klinik som erbjuder säkra, effektiva och skräddarsydda lösningar för hudförnyelse, oberoende av hudton eller specifika hudproblem. Det är en kraftfull triumf att tränga igenom bruset av mindre seriösa aktörer. Tack, Forma Vita för det. 

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00