ANNONS
PersonuppgifterCookies

EVA:S SORTI

/

Eva med maken Henrik

I fredags tog jag mig till Vällingby för att avtacka Eva på Läkarmissionen. Hon har jobbat 30 år på ”Läkis” som ju är den biståndsorganisation jag är ambassadör för sedan flera år.

Vi har rest en del, Eva och jag. Besökt Rwanda, Kigali och deras gatubarnsprojekt samt spargrupperna i Burundi, Gatoma. Nu går hon vidare till PMU som också är en liknade organisation där hon blir insamlingschef om jag minns rätt.

Det bjöds på tårta, bubbel och allehanda småplock. Både gamla och nya vänner samt Evas kollegor var på plats och så glad att hon bjöd mig. Det var lite vemodigt och det är inte så konstigt, Eva har jobbat hela sitt vuxna liv på Läkarmissionen men allt har ett slut och jag hoppas verkligen vi kommer hålla kontakten framåt.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@vimmelmamman
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00