Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
ANNONS

Innehåll från Hudhelse

Hon är en av Finlands mest inflytelserika PR-kvinnor. Så här vårdar hon sin hud

Siru Palmroos är en av de bästa i sin bransch. Hon arbetar som PR-chef för Spalt PR i Finland. Hon har en stor passion för att vårda sin hud. Här är hennes bästa tips.

I sitt hemland, Finland, är Siru Palmroos välkänd. Hon är en av de mest inflytelserika inom PR och kommunikation, och arbetar till vardags på Spalt PR. Siru har i många år varit fokuserad på att vårda sin hud, men det var först när hon upptäckte ZO och började använda sina produkter som hon på riktigt förstod vad en bra hudvårdsrutin kan göra för huden.

Det finns en del kvinnor man möter på stan och tänker att de ser oförskämt snygga ut, utan att man egentligen kan sätta fingret på exakt vad det är. Siru Palmroos är en av de kvinnorna. 

En spjutspets i PR-branschen

Siru är 55 år, gift tvåbarnsmor och har en strålande karriär som chef för Spalt PR i Finland. Siru startade tidigt som balettdansös och lärde känna konsten på det viset. Hon har haft en spännande resa från dansare till PR-chef.

– Jag har drivit PR-byråer i 20 år och har sett hur medie- och kundlandskapet har förändrats. Jag älskar mitt jobb och att det hela tiden förändras, man måste hänga med och följa rytmen. Dessutom älskar jag att jobba med mina yngre kollegor. Det är de som håller mig ung i sinnet, säger hon med ett leende.

Hudvård har alltid varit viktigt för Siru, och i hennes jobb har hon fått testa mycket olika saker. Det var dock först när hon upptäckte ZO som hon upplevde förändringar i huden.

– Jag mötte en hudspecialist genom en gemensam vän. Jag åkte till kliniken och fick en skräddarsydd hudvårdsrutin för min hud. Jag har aldrig haft så snygg hud som jag har nu. Det är faktiskt helt otroligt, berättar hon.

Produkter som gör skillnad

Siru har aldrig haft några större problem med sin hud.

– Jag har aldrig haft problem med akne eller blemmor, men efter hand som jag har blivit äldre har min hud förlorat sin lyster och spänst, och min hudton har blivit ojämn. Lyckligtvis märker jag en stor skillnad med de produkter jag använder, och jag kunde verkligen se skillnad på ganska kort tid. Det handlar om att göra en liten insats, ge huden det den behöver och först då kommer du att se resultat, förklarar hon. 

För att må bra är det viktigt för PR-chefen att vara i god fysisk form.

– Om kroppen mår bra så mår jag bra mentalt. Det är viktigt för mig att mina nära har det bra, då är jag som lyckligast, berättar Siru. 

Dessutom är hon fokuserad på att vardagsrutiner är det viktigaste för att hålla hud, kropp och sinne i toppform.

– När det gäller huden är mitt allra bästa tips att använda produkter som är skräddarsydda för just din hud. Det är så du kommer att få resultat. Om du är osäker kan du fråga proffs om hjälp och råd. Det gjorde jag och det gav fantastiska resultat, berättar hon.

Redo för fest

På fest är Siru den som alltid sätter på hög musik.

– Jag lyssnar alltid på musik för att komma i rätt stämning. Musik är överlag väldigt viktigt för mig. Och nytvättat hår, säger hon med ett skratt.

– Jag älskar att ha skinande rent hår när jag ska gå på fest. Dessutom gillar jag att huden har en fin lyster så att jag inte behöver så mycket smink. Min stil kommer alltid att vara klassiskt elegant, men på fest gillar jag att ha en lite sexig touch, avslutar Siru Palmroos.

Growth Factor Serum

ZO Growth Factor Serum – lite magi i en burk. Serumet förebygger tecken på åldrande, gör uttryckslinjer mjukare och stärker huden. Serumet passar bra för de flesta hudtyper som visar moderata tecken på åldrande.

ZO Growth Factor Eye Serum

Detta serum bidrar till att göra huden fastare samt minimerar linjer och rynkor. Growth Factor Eye Serum har en kylande applikator som bidrar till att reducera svullnad runt ögonen samtidigt som den fungerar lugnande på den känsliga huden runt ögonen.

ZO Illuminating AOX Serum

ZO Illuminating AOX döljer ojämnheter, dämpar rodnad och ger en pärlande mjuk finish som många sätter stort värde på.

ZO Enzymatic Peel

Enzymatic peel tar bort torr hud och reducerar ojämn hudton med hjälp av enzymer och glykolsyra. Superbra för att få lite extra fin lyster och silkeslen hud, till exempel när du ska gå på fest.

För närmaste ZO klinik, se https://zoskinhealth.no/sv/kliniker/

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Hudhelse och ej en artikel av Damernas Värld