ANNONS

Innehåll från Samsung

Flexibel frihet med vikbar skärm – här är fördelarna

Snygg, smidig och superfunktionell. Den nya kombinerade mobilen och surfplattan har många fördelar som gör att du kan svara på mail, boka en resa och smsa samtidigt.

Shoppa online, jämför priser och chatta med en vän samtidigt. Idag vill många kunna multitaska, känna frihet och vara flexibla när de använder sin mobiltelefon. Den nya, vikbara mobilen Galaxy Z Fold4 är både en telefon och en surfplatta och gör multitasking möjligt. Andreas Bergqvist arbetar som Manager of Product Management på Samsung och lyfter en av alla fördelarna med vikbar skärm. 

– De flesta är på Instagram samtidigt som de gör någonting annat, som att slösurfa i soffan. Nu kan du göra allt samtidigt på samma skärm, säger Andreas Bergqvist. 

Maxa produktiviteten  

Oavsett om du använder din mobil i arbetet eller på fritiden kan du maxa produktiviteten tack vare den vikbara skärmen. Du kan jobba mer effektivt med två olika dokument samtidigt, sida vid sida. Kopiera, klistra in text eller bild och flytta innehåll smidigt med funktionen Drag & Drop. 

– Som arbetsverktyg är det bästa att du kan ha dina videomöten med dig. Du kan ställa upp den på bordet med flex mode och samtidigt ha händerna fria. Perfekt om du behöver göra anteckningar, antingen på telefonen med Samsungs penna S Pen*,  eller på ett vanligt anteckningsblock, säger Andreas Bergqvist.

Streama, chatta och shoppa 

Är du en person som tycker om att kolla på din favoritserie samtidigt som du chattar med dina vänner? Det kan du göra på en och samma skärm tack vare den vikbara funktionen. Vid shopping online är det smidigt att jämföra priser och produkter eftersom du kan ha flera fönster öppna samtidigt, sida vid sida. 

– Det är en frihetskänsla att kunna ställa upp mobilen på bordet när du kollar på film. Vi har ett beteende i samhället där vi vill kunna multitaska och göra flera saker samtidigt. Det här är en helt ny upplevelse, säger Andreas Bergqvist.

Sofistikerade färger med matt finish 

När det kommer till design är den nya mobilen mer slimmad än tidigare och med sin vikbara skärm är den smidig, flexibel och ger dig stor frihet. Det finns flera färger att välja mellan och alla kulörer är sofistikerade med en matt finish, vilket gör att den ser lyxig ut. Den är såväl praktisk som estetiskt tilltalande och ramen runt skärmen än tunnare än tidigare. 

Galaxy Z Fold4

Den fjärde generationens vikbara telefon är här och den är anpassad för att underlätta vardagen. Galaxy Z Fold4 är en kombinerad mobiltelefon och surfplatta och fungerar lika bra i arbetet som på fritiden. Galaxy Z Fold4 har gångjärn som är förstärkta med Armor Aluminum och skärmen består av Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Den är vattentät, har en kraftfull processor som ger dig knivskarpa bilder och fungerar lika bra ihopfälld som utvikt.** Läs mer om Galaxy Z Fold4 här. 

*S Pen säljs separat. 

**Galaxy Z Flip4 är klassad med IPx8. Baserat på testförhållanden för nedsänkning i upp till 1,5 meter sötvatten i upp till 30 minuter. Rekommenderas inte för strand- eller poolanvändning.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Samsung och ej en artikel av Damernas Värld