Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: SOMOVAN

3 dagar kvar...

Med bara tre dagar till Guldknappengalan kan vi avslöja att makeupartisten som kommer att ansvara för årets sminkningar är ingen mindre än Tomas Lenneryd.

Tomas Lenneryd är ett av de mest omtalade namnen inom mode och skönhet just nu, under modeveckan är det han som leder arbetet med sminkningarna.  

Vad kommer vi att få se för makeup på Guldknappen? "Alla sorters! Hela sju hus är nominerade 2010 och alla både har och får sin egen stil, från väderbitet till varieté!"

Vad är skillnaden då du sminkar modeller för en modevisning och för en vanlig fotografering?"Att jag tolererar mina egna missar en aning bättre när det gäller visning, mest för att jag hoppas att ingen hinner märka dem."

Vad är unikt med att sminka på Guldknappengalan?"Det visar sig!  Årets evenemang är mitt första som makeup-sheriff. Tillsammans med Max Factor som sponsor hoppas jag att vi lyckas bjuda på något som inte bara känns unikt utan verkligen sänder ett sus genom publiken. Ett Fashion Moment!  Så fråga mig igen efter sista showen på fredag, då har vi facit."

Har du något inspirerande sminktips till våra läsare som ska på galan?"Skönhet är en fråga om inre frid och utstrålning. Ja antingen det, eller ett sjutusan till rött läppstift."