Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

34 dagar kvar ...

... till Guldknappen-festen drar gång!

Du har väl inte glömt att köpa biljetter till Guldknappens läsarkväll? Just nu erbjuder vi dig inte bara biljetter, utan även ett lyxigt weekendpaket där mode står i fokus: 

EXKLUSIVT ERBJUDANDE FÖR DV-LÄSARE: I och med att Damernas världs prestigefyllda pris Guldknappen fyller 30 år (vilket kommer firas med stor gala i augusti), erbjuder vi er läsare ett lyxigt och exklusivt helgpaket där mode står i fokus. 

Detta ingår i Guldknappen-paketet: Du får en unik möjlighet att resa still Stockholm under Guldknappen-helgen i augusti, och tillsammans med övriga DV-resenärer få en privat träff med Guldknappen-vinnaren såväl som vinnaren av accessoar-priset. 

Utöver ovanstående ingår övernattning på det nya, exklusiva designhotellet Nobis Hotel beläget på Norrmalmstorg, mitt i centrala Stockholm, inträde till den fantastiska Guldknappen på det magnifika Nordiska museet, shoppingupplevelse med DV-redaktionen och personal shoppers på Åhléns City, härlig lunch - allt med en guldkant som gör helgen till en alldeles speciell upplevelse! 

LÄS MER OCH BOKA HÄR