Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Se alla bilder från Damernas Världs läsarresa till Hamptons & Manhattan!

För första gången anordnade Damernas värld nyligen en tränings- och skönhetsresa till exklusiva East Hampton i samarbete med Lexington och Estée Lauder. Det blev en fullkomlig succé där 32 läsare följde med chefredaktör Martina Bonnier till hennes älskade Hamptons. Scrolla ner för att läsa allt om resan – och för att se alla bilder! 

Damernas Värld-gänget fyllde alla rum på det charmiga boutiquehotellet The Maidstone, bara tio minuters promenad till Main Beachs långa stränder och även tio minuter in till East Hampton village med rolig shopping.

Varje dag testade vi nya inspirerade träningsklasser ledda av träningsprofiler från Manhattan. Sightseeingen med en av Hamptons mest erfarna mäklare resulterade i att vi numera vet var varenda amerikansk celebritet bor, historien kring den smakfulla arkitekturen – och vi fick dessutom göra visit i ett av de storslagna privathemmen.

Vi hann också med massor av bra shopping, både hos Lexington under ledning av Lexingtons ägare och kreativa chef Kristina Lindhe samt hos lokala amerikanska designers som bjöd på "trunk shows". Det blev många glada skratt, champagne och en hel del styling-boost.

Vinprovningen på Wölffer Estate i solnedgången blev ett minne för livet, liksom besöken på flera andra klassiska Hamptonsresturanger.

Vi fick lära hos historien om Estée Lauders skönhetsimperium och få deras experttips. Sist men inte minst besökte vi Estée Lauders privata arbetsrum på Fifth Avenue i New York, som stod helt intakt med originalinredning och milsvidd utsikt över Central Park.

Presenter, goodiebags, fantastisk gemenskap, träningsinspiration, morgonpromenader i soluppgången längs stranden, yoga, nya vänskaper, cykelturer, cocktails, skönhetshemligheter, hälsosam mat och goda viner gjorde denna resa till något utöver det vanliga. Något du som vanlig turist omöjligt skulle få tillgång till.

Här kan du se bilderna från den exklusiva resan:

HOTELLET Vi bodde på det charmiga svenskägda hotellet c/o The Maidstone.

PÅ HYSESYN Stjärnmäklaren James Oxnam hade en överraskning åt hela gänget när textilkonservatorn Jill Lasersohn öppnade sitt vackra hem på en av East Hamptons finaste adresser för husesyn.

AVSTICKARE Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier och marknadschef Helena Gustafsson gjorde en avstickare till Two Mile Hollow beach ett stenkast från gatan Further Lane där Jackie Kennedy växte upp.

CYKELSIGHTSEEING Bästa sättet att ta sig runt är på cykel. Hotellet The Maidstone lånar ut sina karaktäristiska röda Kronan-cyklar.

GOD MORGON! Frukost i solen på  The Maidstones terrass.

MORGONTUR När havet ligger på och solen går upp över Atlantkusten är det en magisk naturupplevelse. De milsvida stränderna är naturreservat öppna för allmänheten. Vi njöt i fulla drag.

CHAMPAGNEDAGS Efter en rolig shoppingtur i Sag Harbor stärkte vi oss med champagne på restuarangen Tutto Il Giorno som ägs av Donna Karans dotter.

TRÄNINGSFREKVENSEN VAR HÖG Delar av gänget efter ett hårt träningspass på Soul cycle. De blå träningskläderna samtliga resenärer fått i present av Röhnisch innan resan sågs frekvent i East Hampton under veckan.

TRUNKSHOWS OCH SHOPPING Till cocktailen på The Maidstone visade tre lokala designers upp sina smycken och väskor under vad som i USA kallas trunkshows. Det shoppades glatt. Här har en i Damernas Värld-gänget köpt en ny väska från den amerikanska designern Monica Frisbie, bosatt i The Hamptons.

VINPROVNING På vingården Wölffer Estate testade vi utsökta viner i solnedgången.

LUNCH PÅ AMANGANSETT SQUARE På torget i Amagansett finns många yogaställen och kändisar som Gwyneth Paltrov och Alec Baldwin syns ofta på den indiska restaurangen som serverar Masala dosas.

1800-TALSARKITEKTUR c/o The Maidstone byggdes som ett värdshus 1840 och fungerar i dag som hotell och välbesökt restaurang. Den grekiskinspirerade verandan är tidstypisk  hus i The Hamptons.

YOGAGÄNGET Gruppen klar för avgång mot yoga-studion direkt på morgonen. Passen varierades i intensitet beroende på dagens övriga aktiviteter.

SKRATTFEST Många nya vänner hittades och goda skratt var det gott om.

LEXINGTON-EVENT Lexingtons chefsdesigner Kristina Lindhe bjöd till shopping-event i sin butik i East Hampton. Det var strykande åtgång på den snygga kollektionen och butiken satte försäljningsrekord.

THE AMERICAN HOTEL Vi åt middag tillsammans  på The American Hotel  i Sag Harbor, ett legendariskt hotell i kolonialstil.

GLADA VÄNNINOR Det var en entusiastisk grupp med resenärer som följde med, allt från vänninor till konstellationen mor–dotter. Men också några kvinnor som reste ensamma  – och snabbt fann nya vänner.

ESTÈE LAUDER-EVENT På eventet med Estée Lauder på The Maidstone fick vi höra historien om den legendariska entreprenören Estée Lauder och det skönhetsimperium hon byggde upp. Familjen Lauder äger stora landområden i The Hamptons och syns ofta i det sociala livet där. Lyxen var total när vi fick serum, läppglans och ögoncrème i present.

ETT GLAS VITT VIN Skönt att umgås över ett glas vitt vin på The American hotels terrass.

VY ÖVER CENTRAL PARK Det var en stor stund när vi fick besöka Estée Lauders privata kontor med inredningen helt intakt från 1950-talet. Vyn från 40:e våningen gick inte heller av för hackor.

AVSLUTNINGEN PÅ RESAN Resan avslutades på Manhattan för ett fullmatat schema innan vi glada åkte hem.

Ett varmt tack till alla underbara kvinnor som bjöd på så mycket glädje och varm vänskap under resan!

Stort tack till ert enorma personliga engagemang Kristina Lindhe på Lexington och Gitte Trier på Estée Lauder som gav extra allt till att denna resa blev så lyckad.

Vi har genast börjat planera för nästa resa i höst. Så höll ögonen öppna, för det här unika upplevelsen vill du absolut inte missa!