Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Charlotte Bonde för Damernas Värld

Charlotte Ihre som står bakom det populära svenska smyckesmärket Charlotte Bonde har gjort ett samarbete med Damernas Värld. Nu kan nämligen ni läsare få ett unikt halsband från Charlotte Bonde när ni tecknar en ny prenumeration av Damernas Värld! Det ni!

Martina Bonnier har tillsammans med Charlotte Ihre designat det vackra halsbandet. Efter klicket kan du kika på bilder från samarbetet och läsa en intervju med Charlotte Ihre.

Halsbandet får du tillsammans med 7 nr av Damernas Värld och ett Decléor-kit för bara 249 kr. Ta del av erbjudandet här.

Smyckedesignern Charlotte Ihre kombinerar skandinavisk stilrenhet, halvädelstenar och metaller till ett helt eget uttryck. Känslan för formgivning finns i familjen, både mor och morföräldrar designade och handlade med damkläder, och mycket av inspirationen till smyckena kommer därifrån. Från tyger och mönster som stått sig genom åren, och inte påverkats av trendernas svängningar. Charlotte Ihre hämtar inspiration från flera håll, som kanske inte är självklart för just smycken.

– Min design bär mycket inspiration av tyger, tapeter och mönster. Men även arkitektur och byggnader är jätteviktiga för mig, de är basen i mitt designarbete. Och stenar, jag inspireras jättemycket av deras former, färger och lyster.

Smycken från Charlotte Bonde kännetecknas av vackra stenar och metaller, det är enkelt och elegant, men samtidigt personligt. Tillsammans med Martina Bonnier har Charlotte Ihre designat ett halsband med inspiration av grön onyx och calcedon. En unik färgkombination för Damernas Världs prenumeranter. 

– Jag tycker att det är en väldigt vacker kombination, grönt och guldtoner. Det är ett smycke som är lättanvänt, men samtidig mer edgy än basic.

I början av samarbetet talades det om ett enklare silversmycke, men det visade sig att Charlotte Ihre och Martina Bonnier båda föll för ett annat uttryck, när de sågs för att välja stenar. 

– När Martina kom in i butiken så plockade hon direkt upp de sakerna som jag tycker representerar min design bäst, det jag står för. Det blev verkligen ett smycke som jag tror tilltalar många, samtidigt som det syns tydligt att det är just min design. Jag är verkligen hur nöjd som helst med smycket, och med samarbetet, säger Charlotte Ihre.

AV: Lisa Stevik