Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Jonna Bergh, chefredaktör Damernas VärldJonna Bergh, chefredaktör Damernas VärldJonna Bergh, chefredaktör Damernas Värld
Jonna Bergh, chefredaktör Damernas Värld Foto: Joona Laulajainen

Chefredaktören: ”Välkommen till oss när du behöver det”

Damernas Världs chefredaktör om modebevakningen i ett samhälle präglat av begränsningar. 

Kan vi leva och verka i ett samhälle som försöker få bukt med spridningen av ett virus, och samtidigt kunna njuta och inspireras av sådant i tycker om – som mode, spännande kvinnor och skönhetstrender? Det är upp till var och en att avgöra. För vissa ligger dessa ämnen långt ner på listan, för andra är det lika intressant och roligt som vanligt, för en tredje är det än viktigare i dag. När verkligheten begränsas så är det fint att drömmar fortfarande har vingar. 

När verkligheten begränsas så är det fint att drömmar fortfarande har vingar.

Så här hos Damernas Värld gör vi allt för att dem av er som vill ha inspiration från modevärlden, underhållning och intressanta personporträtt samt åsikter kring kvinnolivet ska hitta det här hos oss. Dock överlåter vi rapporteringen och samhällsinformationen om COVID-19 till de instanser som har detta som uppdrag. 

Vi följer de uppmaningar, bestämmelser och råd som ges, vi tvättar våra händer noga och vi arbetar från våra hem med att fortsätta att informera och inspirera kring de ämnen som just Damernas Värld är experter på. Välkommen till oss när du behöver det.

Jonna Bergh
Chefredaktör
_______________________________