Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: a_namenko

Det här önskar sig bloggarna i julklapp – inspireras till din egen önskelista

Som liten var önskelistan till tomten ofta lika lång som dagarna innan julafton kändes. Som vuxen kan det däremot vara lite svårare att komma på vad man ska önska i julklapp. Här kommer lite inspiration från Damernas Världs bloggare som avslöjar vad de vill hitta under granen i år.

Charlotte Perrelli

– Inget speciellt faktiskt. När man har kommit upp i den här åldern behöver man sällan något specifikt, jag vill bara att alla ska få vara lyckliga och friska.

Här hittar du Charlotte Perrellis blogg!

Susanne Histrup

– Jag önskar fortsatt god hälsa för mina nära och kära och att alla familjemedlemmar ska få vara fortsatt glada och lyckliga. Det här året är nästan första året som jag inte direkt önskar mig något särskilt. Men jag skulle inte tacka nej till ett par röda Gucciloafers!

Här hittar du Susanne Histrups blogg!

Cecilia Blankens

– Jag önskar mig en snygg och bra necessär – en lite större variant, gärna i läder, som ska hänga med resten av livet typ. En necessärinvestering!

Här hittar du Cecilia Blankens blogg!

Valerie Aflalo

– Jag önskar mig en Kitchen aid! Jag älskar att göra smoothies och behöver en ordentlig mixer till det.

Här hittar du Valerie Aflalos blogg!

 Tilda Bjärsmyr

– Högst upp på min önskelista så står väskan "Puzzle bag" från Loewe, en riktig drömväska. Men jag hade inte blivit ledsen om ett par glittriga klassiker från Manolo Blahnik hade legat under granen heller!

Här hittar du Tilda Bjärsmyrs blogg!

Martina Bonnier

– Jag önskar mig hårborsten Dafni hair straightening ceramic brush, det går så snabbt att blir klar på morgonen med den.

Här hittar du Martina Bonniers blogg!

Isabelle Engqvist, Isastar

– Allra helst önskar jag mig en resa till New York :) Men jag blir också glad för inredningsdetaljer och doftljus.

Här hittar du Isabelle Engqvists blogg Isastar!

Anna Åberg, Starwoman

– Jag önskar mig böcker och en ljusstake från Svenskt Tenn. Sedan önskar jag också att snön vill ligga kvar så vi får en vit och stämningsfull jul!

Här hittar du Anna Åbergs blogg Starwoman!

Cecilia Hansson, Homemade Stockholm

– Jag önskar mig nya bakformar i silikon som man till exempel kan göra vackra moussebakelser i. Och en till visp till min KitchenAid. Just nu har jag en maskin i Sundbyberg och en i Norrtälje, men bara en visp så jag måste alltid bära med mig den i handväskan :)

Här hittar du Cecilia Hanssons blogg Homemade Stockholm!