Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

DV bjuder in till exklusiv Guldknappen-dag

Drömmer du om att uppleva årets stora modehändelse, träffa designers, få fina rabatter och en välfylld goodiebag? Nu bjuder Damernas Värld in till en fullspäckad Guldknappen-dag för våra läsare. En modehändelse du bara inte får missa ...

Lördagen den 25 augusti bjuder Damernas Värld in till årets stora modegala, Guldknappen 2012. Du som är DV-läsare är så klart hjärtligt välkommen att köpa biljett till galan (är du dessutom prenumerant kan du köpa Guldknappen-biljetter till rabatterat pris). Vill du ha ännu mer ut av helgen? Nu erbjuder vi dig en extra dag av Guldknappen som du kan köpa till, nämligen vår Guldknappen-dag som hålls söndagen den 26 augusti. 

Program, söndag den 26 augusti: 

12:00 - Lunch hos Systrarna Brydling på Åhlens City. Systrana Carina och Ulrika Brydlings koncept kan låta enkelt: "klimatsmart, ekologisk och mat från naturen", men är en matupplevelse utöver det vanliga.
Ulrika och Carina berättar mer om deras mat och filosofi under lunchen. 

13:30 - Exklusiv träff med vinnarna av Guldknappen, Guldknappen Läsarnas pris och Guldknappen Accessoarer 2012!Du får en exklusiv genomgång av höstens kollektioner, och dessutom intervjuar DV:s moderedaktör vinnarna på scen. Passa på att ställa dina frågor om höstens mode 2012 och om hur det är att arbeta som designer. 

14.30 - Åhléns personal shoppers pratar om trender och här kan du också få privat rådgivning. 

15.00 - Shopping på egen hand i varuhuset på DV:s eget VIP-område på damavdelningen och härliga förfriskningar. 

Dessutom bjuds det fina rabatter, extra lyxig goodiebag och mycket, mycket mer.

LÄS MER HÄR: DV bjuder in till exklusiv Guldknappen-dag