Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

DV Mode – vårens stora modenummer ute nu!

DV Mode är ett högklassigt magasin för dig som är intresserad av mode och skönhet och ständigt vill ligga i framkant. Här hittar du de allra senaste plaggen från de nationella och internationella klädskaparna tillsammans med de läckraste accessoarerna och skönhetstipsen i alla prisklasser!

DV Mode är Damernas Världs systertidning som kommer ut två gånger per år. Förra året ökade tidningens läsare med över 50%, vilket gör DV Mode till en unikt stark aktör på Sveriges tidningshyllor. Detta bekräftar att svenska kvinnor älskar mode, och att läsa om det – och vi älskar att inspirera dem.

 Vi har gjort räder hos de internationella modehusen och plockat favoriter från catwalken! Styling: Nadia Kandil Foto: Fredrik Wannerstedt

 Från vänster: Naturen vaknar på nytt, och med den spirar lusten att smycka oss med blommor och blad. Styling: Adelaida Cue Bär Foto: Frauke Fischer                                                                                Bryt alla regler - i vår låter den rebelliska fashionistan hårt läder möta skir transparens och söt spets. Styling: Fia Tegnér Foto: Chantelle Dosser

DV Mode fokuserar på mode och skönhet med syfte att uppmuntra till en mer vågad syn på kläder och styling. Detta genom att upplysa om säsongens bästa kollektioner och att porträttera välbekanta ikoner likaväl som rookies och deras påverkan på modevärlden.

Våra redaktionella modejobb, alla exklusivt skapade för just DV Mode, produceras av de mest inspirerande stylister och begåvade fotografer. Vår evigt nyfikna och erfarna redaktionen formar varje säsong tidningen med en sann passion för ämnet i fråga. I DV Mode uppdaterar sig med alla de senaste trenderna och nyheterna från branschen, ett måste för en fashionista!

I det nya numret av DV Mode, som finns ute i butik från den 7 mars, ligger fokus på säsongens viktigaste trender – från iögonfallande design till it-accessoarerna just nu, eleganta frisyrer och självklart de viktigaste kollektionerna från de internationella modeveckorna.

Ett urval från DV Modes vårnummer 2017:

- Höjdpunkter från de internationella modeveckorna

- Makeup trender & catwalk inspiration

- Denna säsongens must haves

- Accessoarerna och smycken vi längtar efter att bära