Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Guldknappen delas ut på nya modefestivalen Sweden Fashion & Beauty Day!

Damernas Värld har delat ut Guldknappen, Sveriges mest prestigefyllda modepris i 35 år. Nu förnyas formen för prisutdelningen –  vilket innebär att Guldknappen kommer att delas ut inför den största publiken någonsin!

Spika lördagen den 21 oktober redan nu! Då bjuder nämligen Damernas Värld in till Sveriges största mode- och skönhetsfestival: Sweden Fashion & Beauty Day.

Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier, är peppad inför den nya storsatsningen.

–  I år tyckte vi det var dags att förnya formen för utdelningen av Guldknappen. I stället för den sedvanliga galan i augusti kommer den 36:e Guldknappen att delas ut inför den största publiken någonsin på Sweden Fashion & Beauty Day. Vi tycker det ska bli roligt att få dela ut priset under denna modefest med ny energi, publik och glädje.

Martina Bonnier och alla vinnarna av Damernas Värld Guldknappen 2016.Martina Bonnier och alla vinnarna av Damernas Värld Guldknappen 2016.Martina Bonnier och alla vinnarna av Damernas Värld Guldknappen 2016.
Martina Bonnier och alla vinnarna av Damernas Värld Guldknappen 2016. Foto: Mathias Nordgren

Sweden Fashion & Beauty Day – en ny modefestival

Sweden Fashion & Beauty Day är en ny modefestival som anordnas av Damernas Värld tillsammans med våra systersajter VeckoRevyn, mama och Styleby. Festivalen har premiär i Stockholm den 21 oktober och vänder sig till alla som är mode- och skönhetsintresserade!

Dagen kommer vara fylld av massor av aktiviteter som trendtalks, workshops, styling, intervjuer och utdelningen av prestigefulla Damernas Värld Guldknappen. Självklart kommer även svenska och internationella toppnamn inom mode och skönhet att finnas på plats för att träffa alla besökare!