Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Damernas Värld Guldknappen 2016 – så följer du hela galan via din mobil eller dator!

I kväll och i morgon är det dags för Damernas Värld Guldknappen 2016 – årets glammigaste modefest! Följ allt som händer på galan live via Damernas Världs sajt och våra sociala medier: Facebook, Instagram, Snapchat och Twitter.

I kväll delas Damernas Värld Guldknappen 2016, Sveriges mest prestigefyllda modepris, ut under en stjärnspäckad gala på Grand Hôtel i Stockholm. Men även du som inte är på plats rent fysiskt kan följa allt som händer under kvällen via din dator eller mobil.

På vår sajt damernasvarld.se kommer vi att liverapportera direkt från röda mattan, så att du inte missar en enda snygg klänning. Vi kommer också att avslöja kvällens alla vinnare och bjuda på spännande intervjuer med pristagarna. Men det är långt i från allt – via Instagram och Snapchat kan du dessutom följa med bakom kulisserna!

– På Instagram och Snapchat kommer vi att bjuda på behind-the-scenes, förberedelser, röda mattan och massa annat kul – helt ocensurerat! avslöjar moderedaktören Nadia Kandil.

Här hittar du Damernas Världs sociala kanaler – följ oss så att du inte missar någonting från kvällen:

På Facebook heter vi Damernas Värld, klicka här för att komma direkt till vår sida.

På Twitter heter vi @Damernas_se, klicka här komma till direkt till vår Twitter.

På Instagram heter vi damernasvarld, klicka här för att komma direkt till vår Instagram.

På Snapchat heter vi damernasvarld, gå in på din Snapchat, håll kameran framför spöket här nedanför och tryck sedan på skärmen för att följa oss!