Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Guldknappenvinnaren Maria Nilsdotter öpnnar fantasifull butik

I mitten av februari öppnar något mycket spännande på Sturegatan 6 i Stockholm. Inget mindre än Guldknappenvinnaren Maria Nilsdotters första egna butik! Hennes naturinspirerade vackra smycken gav henne Guldknappen Accessoar 2012 och nu när hon öppnar sin första butik är det något alldeles speciellt vi kan vänta oss...

Efter klicket kan du läsa vår intervju med smyckesdesignern där hon berättar om butiken, vad som hänt sedan sist och sin kommande smyckeskollektion. Några av hennes vackra smycken kan du även njuta av genom att klicka på bilderna här nedan. 

Det har gått snart ett halvår sedan du tog emot Guldknappen Accessoar, hur känns det nu och vad har hänt sedan dess? – Det har hänt väldigt mycket sedan dess.  Det känns fortfarande jättebra och priset har verkligen gett både mig och företaget en kick och extra energi. Det har märkts skillnad i försäljningen och i februari öppnar vi första butiken.Berätta om din nya butik.– Det är en väldigt speciell butik. Inspirationen som finns i smyckena har vi använt i inredningen. Det kommer att vara som att krypa in i en annan värld. I butiken kommer det att  finnas ”one of”-pieces och show-pieces som inte finns någon annanstans och jag kommer även att ha en liten arbetsbänk inne i butiken.Hur känns det? Första egna butiken!– Så spännande! Lite läskigt men mest kul. Här kan jag visa upp hela varumärket och göra det till min värld.Vad har du mer för spännande planer framöver?– Under modeveckan kommer jag att visa mina nya smycken. Det blir tre mindre kollektioner. Lite annorlunda från hur jag brukar arbeta.