Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Så säkrar du en biljett till Damernas Värld Guldknappen – årets stora modefest!

Fredagen den 26 augusti och lördagen den 27 augusti 2016 är det dags för årets modehändelse – Damernas Värld Guldknappen på Grand Hôtel i Stockholm. Nytt för i år är att vi efter ett enormt intresse för galan har utökat antalet platser och nu har två läsargalor i stället för en på lördagen. Så i år blir det mer fest, mer glamour, fler goodiebags och roligare än någonsin!

Välkommen till årets största modegala, där du får veta vem som vinner Damernas Värld Guldknappen, Damernas Värld Guldknappen Accessoar, Läsarnas pris – och det nya priset Knappnålen.

Du kan välja mellan att gå på matinégalan eller aftongalan på Grand Hôtel i Stockholm, där vi bjuder på mat, dryck och modevisning i de fantastiska festlokalerna. Du får dessutom möjlighet att mingla med våra sponsorer och Damernas Världs redaktion och galan avslutas som vanligt med att alla får varsin härlig goodiebag med sig hem.

Dörrarna till matinégalan öppnas 13.00 på lördagen och visningen och prisutdelningen börjar 14.30 i den vackra Vinterträdgården. Dörrarna till aftongalan öppnas 18.00 på lördagen och visningen och prisutdelningen börjar 19.30. Välj vad som passar dig bäst. Vi ses!

OBS! Biljetterna till Damernas Värld Guldknappen säljs bara via vår webbshop fram till söndagen den 21 augusti. Men därefter har du fortfarande möjlighet att köpa biljetter till galan direkt i dörren på lördag!

I samarbete med