Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kenza ny medlem i juryn för Damernas Värld Guldknappen

Bloggaren, entreprenören och modeikonen Kenza Zouiten tar plats i juryn för Sveriges största modepris – Damernas Värld Guldknappen. Priset kommer i år att delas ut på mode- och skönhetsfestivalen Sweden Fashion & Beauty Day. Där Kenza kommer finnas på plats för att presentera årets vinnare av Damernas Värld Knappnålen 2017! 

Sweden Fashion & Beauty Day anordnas av Damernas Värld, Styleby, mama och VeckoRevyn den 21 oktober på Waterfront i Stockholm. Dagen kommer att bjuda på massor av mode- och skönhetsinspiration – och såklart utdelningen av Damernas Värld Guldknappen.

– Jag har andats mode och framförallt svenskt mode sedan jag var 15 år, så när jag fick förfrågan att vara med att utse vinnaren av Sveriges största modepris tackade jag självklart ja, säger Kenza Zouiten.

Förutom utdelningen av Guldknappen kommer besökarna på Sweden Fashion & Beauty Day att bjudas på modevisning, få möjlighet att lyssna på trendföreläsningar och master classes, få stylingtips, se hur en modeplåtning går till och gå få chansen på mängder av workshops.

Lisa Pettersson.

– Kenza är ett viktigt tillskott i juryn för Guldknappen, säger Lisa Petterson, Damernas Världs modechef och ordförande för Guldknappenjuryn. Som en nya tidens modeentreprenör har hon en känsla och blick som tillför en ny dimension till vår redan fantastiska jury. Och med sin otroliga räckvidd når hon ut till en ny generation modeälskare som, precis som vi, imponeras av svenskt mode.

Övriga jurymedlemmar för Damernas Värld Guldknappen är Martina Bonnier, chefredaktör Damernas Värld, Pär Engsheden, designer, och Tina Törnquist, hovstylist.

Vill du gå på Sweden Fashion & Beauty Day och se Damernas Värld Guldknappen delas ut? Läs mer och köp din biljett här!