Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Lina Eidenberg Adamo

Lär dig att bygga upp din personliga stil – med superstylisten Lisa Rogalin

Lisa Rogalin är en av Sveriges vassaste experter när det kommer till styling och personlig stil. I oktober har du möjligheten att lära dig hur du bygger upp såväl garderob som en egen stil i Damernas Världs nya stylingkurs. Här får du veta mer!

Hej Lisa! Så kul att du ska hålla i vår stylingkurs. Vem är du?

– Jag är stylist och driver idag Personal Shopping avdelningen på NK i Stockholm. För en tid sedan startade jag RR Style Academy som utbildar stylister och personal shoppers, för dem som vill lära sig mer och arbeta inom branschen. Det är fantastiskt roligt att kunna dela med mig av mina kunskaper inom detta område och se hur människor faktiskt kan växa genom sin personliga stil.

Vad kan man förvänta sig av kursen?

– En härlig helg där vi går igenom grunderna till hur du skapar din personliga stil. Vi går bland annat igenom olika stilar, kroppsformer och hur du bygger upp din garderob. Det kommer vara både teori, praktiska övningar och massvis av härlig inspiration.

Vad lägger grunden till en stil som håller?

– Att man är känner sig trygg i sin personliga stil och därifrån vågar ta ut svängarna, detta går vi igenom på kursen.

Lisa jobbar som stylist och driver Personal Shopping-avdelningen på NK i Stockholm. Foto: Lina Eidenberg Adamo.Lisa jobbar som stylist och driver Personal Shopping-avdelningen på NK i Stockholm. Foto: Lina Eidenberg Adamo.Lisa jobbar som stylist och driver Personal Shopping-avdelningen på NK i Stockholm. Foto: Lina Eidenberg Adamo.
Lisa jobbar som stylist och driver Personal Shopping-avdelningen på NK i Stockholm. Foto: Lina Eidenberg Adamo.

Om du bara fick behålla fem plagg i garderoben, vilka hade det varit?

– En svart kostym från Theory, en vit topp från Acne Studios, en vinröd känning från Tory Burch, ett par vita jeans och en pälsväst efter som jag är så frusen. Om jag får välja accessoarer blir det ett par svarta Valentino skor och en väska från Saint Laurent.

Behöver man ha någon tidigare erfarenhet eller intresse av mode för att gå kursen?

– Nej det behövs ingen tidigare erfarenhet för att gå kursen. Det kan vara roligt att titta igenom sin garderob innan man kommer och fundera på var man vill nå!

Bli din egen stylist! Klicka här eller på bilden för att läsa mer och anmäla dig: