Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

NY MODEBLOGG PÅ DAMERNAS.SE: Sania Claus Demina

Damernas.se är väldigt stolta över att kunna presentera en ny DV-bloggare, Sania Claus Demina!

22-åriga Sania är ett riktigt modeorakel och på hennes blogg kommer ni att kunna njuta av snygga outfits, egenproducerade videoklipp vid namn "Style in motion" och massor av personlig stil. Hon har bloggat i två år och snabbt gjort sig ett namn som en av Sveriges mest färgstarka modebloggare. Sania kommer även att dyka upp här på Damernas.se, i Damernas Värld och DV Mode. Efter klicket kan du läsa en intervju med vårt senaste tillskott och nedan hittar du massor av snygga Sania-bilder.

Bloggen finns här: Sania Claus Demina

Sania Claus Demina, hur känns det att vara en DV-bloggare?

– Helt fantastiskt! Att vara en del av skandinaviens största modemagasin är inte fy skam. Jag har läst och följt Damernas Värld sedan barnsben och att nu få ha Martina Bonnier som chef känns näst intill overkligt.

Berätta om dig själv och din modeblogg

– Jag har alltid älskat kläder, att pyssla med outfits och att vara kreativ på olika sätt. Idén om att blogga växte fram när jag för knappt tre år sedan på riktigt fattade intresse för mode då jag insåg vilken enorm och spännande värld som ligger bakom. Eftersom jag inte kunde hitta någon bra sajt på nätet som sammanfattade ämnet på det vis jag önskade blev jag sugen på att skriva ihop det själv och började publicera olika inlägg om allt från historien om Chanels klassiska flap bags till vad olika typer av skor heter. På den tiden fokuserade jag inte på min personliga stil som jag gör idag.

Berätta om din kärlek till mode

– Jag tycker att mode är väldigt spännande då det finns otroligt mycket att lära sig kring ämnet. Det är ytligt och djupt, samtidigt. Enligt mig är modeintresse inte samma sak som klädintresse, att vara modeintresserad innebär mycket mer än shopping och vackra saker.

Vad kan vi förvänta oss av dig?

– I min blogg kommer jag att bjuda på min personliga stil i form av fina bilder och ”Style In Motion”-videoklipp (där jag visar outfiits i 360° i vackra miljöer). Ni får hänga med mig ut i världen, kika in i min garderob och ta del av annan härlig inspiration. Jag kommer förutom att blogga även dyka upp på Damernas.se och ni kommer att se mer av mig i Damernas Värld och DV Mode. Jag är överlycklig!